Leo CleanLeo Clean

Toimistosiivous

Kokonaisvaltainen siivouspalvelu on voimakas sana, joka kertoo vastuusta ja siivouksen korkeasta laadusta. Kun kokonaisvaltainen siivouspalvelu toimii, asiakas voi todella nauttia puhtaista ja viihtyisistä toimitiloistaan.

Kuinka me toteutamme tämän ja mikä tekee meistä vahvimman toimijan tälläkin saralla?

Siistijöidemme valintaan kiinnitämme suurta huomiota. Rekrytointivaiheen jälkeen työntekijämme koulutetaan kohteen erityispiirteisiin ja näin siistijä osaa toimia kohteessanne vastuullisesti.

Siivouksen suorituslaskenta on vahvaa osaamistamme ja yli 27 vuoden kokemus on antanut siihen vankan pohjan. Olemme luoneet järjestelmän, jolla seuraamme siistijän reaali-aikaista etenemistä ja voimme seurata siistijän toimintaa myös etänä.

Järjestelmä on ainutlaatuinen. Tämä sähköinen työkalu on Palveluesimiestemme käytössä aina kohteen näin vaatiessa. Järjestelmä on merkittävässä asemassa esimerkiksi aikarajoitetuissa kohteissa, joissa siistijän saapuminen kohteeseen tiettyyn aikaan on merkittävässä asemassa.

Palveluesimies kiertää kohteessanne viikoittain ja ohjaa, opastaa siistijöitä ja valvoo laatua. Palveluesimiehen huomiot tallentuvat LC- Laatujärjestelmään, joka raportoi laadusta suoraan asiakkaalle.

Tämä ainutlaatuinen laadun työkalu valloittaa asiakkaitamme kuukausittain. Koko kohteen tapahtumat tallentuvat järjestelmään ja asiakkaalla on helposti saatavilla kaikki kohteen tiedot, laatuarvioinnit ja jopa tilakohtaiset palvelukuvaukset vain yhdellä napinpainalluksella. Ota yhteyttä tulemme mielellämme kertomaan lisää ja näytämme miten voisimme myös palvella teitä!

Edellä mainituin toimenpiteiden kautta voimme tuottaa palvelua, jota kutsumme laaduksi

Henkilöstömme vaihtuvuus on vain 4,2 %, jolloin kohteessanne työskentelee aina vakituinen siistijä, joka huolehtii tiloistanne vastuullisesti ja ammattitaitoisesti.

Siistijöidemme ammattitaitoa kehitetään säännöllisesti kouluttamalla.

Toimistosiivouspalvelumme kattavat myös toimistonne oheispalvelut

Toimitamme asiakkaillemme:

  • kahvit
  • teet
  • sokerit
  • pikkuleivät
  • virvoitusjuomat

Huipputason hygieniapalvelumme on osa toimistonne viihtyvyyttä. Muutamme helposti wc- ja pesutilat tyylikkääksi osaksi yrityskuvaa.

Suunnittelemme toimivat saniteettitilat, joissa huomioimme tyylin ja käytännön. Toimimme yhteistyössä alan suurimpien valmistajien kanssa, jolloin kauttamme saa kaikki annostelijat ja roska-astiat tilaan kuin tilaan. Suuren ostomäärämme takia nämä palvelut ovat asiakkaillemme erittäin edullisia.

Kauttamme saat myös vaihtomattopalvelut. Perusmattojen lisäksi valikoimaan kuuluu niin logo- kuin designmatot.

Pyydä tarjous Leo Cleanilta

Soita - me vastaamme

Kysy Chatissa

Chat avoinna 8:00-22:00

Jätä tarjouspyyntö