Leo CleanLeo Clean

Leo Clean Oy hakee joukkoonsa Palveluesimiestä

Yrityksemme ydin on palvelu ja ihmiskeskeisyys. Leo Clean Oy on voimakkaasti kasvava siivouspalveluita tuottava yritys, joka hoitaa sen minkä lupaa. Leo Clean Oy:n arvot ovat aina seurausta teoista: tehdä rohkeita päätöksiä ja tekemällä saavuttaa luottamus. Sillä merkitykselliset teot suorittaa aina ihminen.

Olisitko sinä meille se ihminen, joka ylpeänä omasta työstään tuottaa laadukasta palvelua oman tiiminsä kanssa.

Ymmärrät toimivien rakenteiden merkityksen, mutta et ole niiden orja. Me uskomme ihmisyyden voimaan ja sillä saavutettuun luottamukseen.

Haluatko mukaan energisten ja motivoituneiden ihmisten joukkoon?

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kasvaa kanssamme palveluesimiehenä. Toivomme sinun täyttävän vähintään seuraavat vaatimukset:

  • Alan koulutus tai kokemus
  • Ihmiskeskeisyys ja energisyys
  • Kyky toimia nopeasti muuttuvissa tilanteissa
  • Kielitaitona vähintään suomi ja englanti
  • Ajokortti ja ajokokemus
  • Normaalit Office taidot

Työnkuvaasi kuuluu tuotannollinen ja taloudellinen vastuu. Huolehdit työntekijöidemme hakuprosessista ja valinnoista. Opastat ja ohjaat omia työntekijöitäsi palvelemaan asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla ja valvot kohteidesi laatua.

Työaika määrittyy oman tekemisesi kautta painottuen välillä päivään ja välillä iltaan. Me annamme sinulle kaikki avaimet työtehtäviesi hoitoon: auton, puhelimen, toimiston, terveydenhuollon ja ennen kaikkea loistavan työyhteisön tuen ja fiiliksen. Työtehtävät alkavat heti kun sopiva ihminen työtehtävään löytyy.

Kuvalliset vapaamuotoiset hakemukset petri.kivikoski@leoclean.fi

Pyydä tarjous Leo Cleanilta

Soita - me vastaamme

Kysy Chatissa

Chat avoinna 8:00-22:00

Jätä tarjouspyyntö