Leo CleanLeo Clean

Erikoissiivoukset

Toisin kuin alalla yleensä, Leo Cleanilla on OMA erikoissiivousyksikkö myös kerta- ja keikkaluontoisiin siivousurakoihin.

Kun teemme urakatkin itse, on laadusta helpompi vastata ja jälki on parempaa. Meiltä saatte mm. peruspesut ja vahaukset, ikkunapesut, rakennussiivoukset, graffitien poiston sekä julkisivupesut. Työt suoritetaan alan uusimmalla tekniikalla ja ympäristöystävällisesti ilman kemikaaleja.

Suursiivoukset

Huolehdimme vuosittain lukuisista loppusiivouksista sekä normaalien liikekiinteistöjen ja toimitilojen jokavuotisista suursiivouksista ammattitaidolla. Mikään kohde ei ole meille liian iso.

Ikkunoiden pesut

Koulutetut ikkunanpesijämme saavat maailman kirkastumaan alan viimeisintä tekniikkaa käyttäen. Hoidamme toimistojen, kotien ja sairaaloiden ikkunat hohtavan puhtaiksi ilman valumia ja sotkuja. Palveluun kuuluu aina ikkunanpuitteiden ja ikkunalautojen puhdistus. Reach & Wash -järjestelmämme avulla pääsemme reiluun 20 metriin maasta ilman nostimia.

Julkisivupesut

Julkisivupesutiimimme ovat alan huipputekniikalla varustettuja matalapaineyksiköitä. Kaikki automme on varustettu matala- ja korkeapainekuumapesureilla. Käytämme aina ionisoitua ja ultrasuodatettua vettä, joka käsitellään kohteessa. Julkisivupesut suoritetaan ilman kemikaaleja matalapaineella, jolloin pintamateriaalit säilyvät vauriotta. Nostinlaitteistona käytämme pääsääntöisesti Janneniskan laitteita, jotka takaavat meille turvallisen ympäristön toimia.

Peruspesut ja vahaukset

Lattioiden, portaiden ja muiden kovien vaakapintojen käsittelyyn olemme panostaneet jo vuosia. Eteemme ei ole tullut materiaalia, jota emme ole saaneet puhtaaksi. Käsittelemme muovit, linoleumit, parketit, laminaatit ja lukuisat eri kivet aina materiaalien ehtojen mukaan. Saamme kirjaimellisesti vanhan näyttämään uudelta.

Kokolattiamattojen pesu

Materiaali on haastava, sillä kokolattiamaton pesu on ainoa tapa pitää lattia pölyttömänä ja puhtaana. viikoittaisessa puhdistuksessa käytetään harjaavaa mattoimuria tai HEPA-suodattimella varustettuja imureita sekä oikeanlaisia tahranpoistoaineita. Mattojen perusteellista puhdistusta suosittelemme 1-3 kertaa vuodessa.

Pyydä tarjous Leo Cleanilta

Soita - me vastaamme

Kysy Chatissa

Chat avoinna 8:00-22:00

Jätä tarjouspyyntö