Leo CleanLeo Clean

Porras- ja tuotantotilasiivous

Asunto- ja liikekiinteistöjen siivouspalvelut ovat meille tuttua työtä. Palvelemme monia kiinteistöhuoltoliikkeitä sekä isännöitsijätoimistoja.

Monet vakuutusyhtiöt luottavat kiinteistönsä meidän hoiviin.

Sähköinen laatujärjestelmämme on loistava apuväline hallita isoja kiinteistömassoja. Siirrämme kaikkien kiinteistöjen tiedot ja suoritusfrekvenssit LC-laatujärjestelmään. Asiakkaamme voivat seurata siivouksen etenemää, huomioita ja laatua helposti mobiiliportaalin kautta. Laatujärjestelmään saadaan rakennettua myös kohdekohtainen vuosibudjetti ja siivouksen vuosikello, joka helpottaa niin asiakkaiden kuin meidänkin työtä.

Sähköisen laatujärjestelmän avulla tuomme siivouspalvelut 2010-luvulle. Ei enää tarjouksien eikä työohjelmien etsimistä papereiden seasta, sillä kaikki siivoukseen liittyvä kommunikointi ja informaatio löytyvät helposti joko mobiililaitteella tai pc:llä ja näin isännöitsijät ja managerit vapautuvat omiin töihinsä.

Olet ajan tasalla aina kohteissa liikkuessasi.

Kuvittele kiinteistökierroksella ollessasi, kun A-rapun rouva Kekäläinen antaa palautetta As Oy:n kuivaushuoneen siivouksesta ja sinä et juuri sillä hetkellä muista kohteen ohjemaa etkä siivoustaajuuksia. Silloin voit ottaa avuksi LC- laatujärjestelmän ja avata sen älylaitteellasi, jolloin näet kohteen tiedot helposti ja löydät hetkessä juuri tuon tilan ja sen siivousohjelman.

Isännöitsijät ja managerit voivat helposti lisätä kuvia ja laittaa huomioita järjestelmään. Saamme ne reaaliajassa ja voimme aloittaa toimenpiteet heti, kun olet painanut lähetä-nappia. Kaiken tämän tiedon käsittelemme heti. Palveluesimiehemme yhdessä siistijöidemme kanssa huolehtii kiinteistönne siivousasiat kuntoon.

Siistijöidemme jatkuva koulutus ja palveluesimiestemme visuaalinen valvonta tuovat siivouksenne tasolle, josta olette voineet vain unelmoida.

Huolehdimme myös kiinteistönne vaihtomattopalvelut.

Pyydä tarjous Leo Cleanilta

Soita - me vastaamme

Kysy Chatissa

Chat avoinna 8:00-22:00

Jätä tarjouspyyntö