Leo CleanLeo Clean

Leo Clean siivouspalvelut Helsingin seudulla

Laadukkaat siivouspalvelut ihmiseltä ihmiselle.

Leo Cleanin tarina alkoi vuonna 1993, kun Leo Falck perusti siivousyrityksen Helsinkiin. Alkuaikoina asiakkaita oli muutamia, nykyään palveluihimme luottavat jo useat pääkaupunkiseudun suuret toimijat, kuten suuryritykset, kauppakeskukset sekä huippubrändit.

Siivous on ihmisten työtä

Ihmiset ovat toimintamme ytimessä. Siistijämme ovat tarkkaan valikoituja ja motivoituneita siivousalan ammattilaisia. Kaikkia meitä yhdistää ylpeys omaa työtämme ja laadukasta työnjälkeä kohtaan. Arvomaailmamme kiteytyy hyvin yrityksemme logossa. Kuten leijona, me Leo Cleanilla olemme rohkeita, oikeudenmukaisia, viisaita ja vahvoja.

Leo Cleanissa ammattiylpeys on korkealla tasolla, ja toteutuu myös jokapäiväisessä työssämme.

Tutut siivoojat tervehtivät iloisesti

Yrityksemme hyvän hengen ansiosta henkilökuntamme vaihtuvuus on hyvin vähäistä – arvostamme työntekijöitämme ja se näkyy kaikessa toiminnassamme.

Kohteessanne käyvät aina samat siistijät, jotka tervehtivät iloisesti niin henkilökuntaa kuin ohikulkijoitakin. Huononakin päivänä me jaksamme hymyillä ja kääntää negatiiviset asiat positiivisiksi.

Porras- ja tuotantotilasiivous

Laatujärjestelmä on ainutlaatuinen siivouksen työkalu

Apunaan ammattihenkilökunnallamme on ainutlaatuinen siivouksen laatujärjestelmä, joka on suunniteltu ja rakennettu varta vasten meidän visiomme pohjalta. Järjestelmä on täysin ainutlaatuinen siivouksen työkalu, joka toimii siivouksen tukena ja kerää kiitosta myös asiakkailtamme. Asiakas pystyy tarkistamaan helpon mobiilisovelluksen kautta oman kohteensa tilanteen missä ja milloin vain.

Leo Clean – siivouspalvelut Helsingin alueella

Tuotamme siivouspalvelut useille Helsingin kauppakeskuksille, liikuntakeskuksille ja hotelleille. Teemme myös toimisto- ja myymälä-, tuotantotila- ja porrassiivouksia. Lisäksi kohteitamme ovat korkean hygienian tilat.

Toisin kuin monet muut siivousliikkeet, on meillä oma siivoustiimi myös kertaluontoisiin siivousurakoihin. Näin voimme taata palvelun parhaan laadun sekä tasokkaan lopputuloksen. Teemme muun muassa peruspesuja ja vahauksia, ikkunanpesuja, kokolattiamaton pesuja, suursiivouksia, julkisivupesuja sekä graffitin poistoja.

Kun arvostat laatua, ota yhteyttä

Laadukkaat siivouspalvelut ja asiakkaidemme tyytyväisyys ovat meille tärkeintä. Lisäarvoa tuo ainutlaatuinen LC-laatujärjestelmä – asiakas näkee 24/7 mikä on palvelun tilanne missäkin tilassa.

Ota yhteyttä

Pyydä tarjous Leo Cleanilta