Leo CleanLeo Clean

Liikuntakeskussiivous

Liike on keskeisessä roolissa myös liikuntakeskusten siistijöillä. Leo Clean Oy pitää paikat kunnossa, jotta voimme taata asiakkaillenne viihtyisät ja puhtaat olosuhteet.

Liikuntakeskussiivous

Liikuntakeskusten trendi on tuottaa asiakkaillensa elämyksiä kannustavassa ja innostavassa ympäristössä. Siisteys on suuri osa asiakaskokemusta.

Leo Clean huolehtii liikuntakeskusten siivouksesta ammattitaitoisesti. Aseptiikka on siivouksessa keskeisessä roolissa, sillä kosketuspintoja riittää ja kosketuspinnat ja sosiaalitilat ovat kovassa käytössä.

Märkätilojen hygieenisyys on hyvin tärkeää. Oikeat aineet ja välineet takaavat puhtaan lopputuloksen. Siksi monet liikuntakeskukset luottavat Leo Clean Oy:n palveluun.

Palveluesimiehemme kiertää kohteessanne viikoittain.

Palveluesimies ohjaa, opastaa ja valvoo laatua. Hänen huomiot tallentuvat LC- laatujärjestelmään, joka raportoi suoraan asiakkaalle.

Tämä ainutlaatuinen laadun työkalu valloittaa asiakkaitamme. Koko kohteen tapahtumat tallentuvat järjestelmään ja asiakkaalla on helposti saatavilla kaikki kohteen tiedot, laatuarvioinnit ja jopa tilakohtaiset palvelukuvaukset vain yhdellä napin painalluksella. Näiden toimenpiteiden kautta voimme tuottaa palvelua, jota kutsumme laaduksi.

Henkilöstömme vaihtuvuus on vain 4,2 %, jolloin kohteessanne työskentelee aina vakituinen siistijä, joka huolehtii tiloistanne vastuullisesti ja ammattitaitoisesti.

Huipputason hygieniapalvelumme on osa palvelujamme ja muutamme helposti wc- ja pesutilat tyylikkääksi osaksi yrityskuvaanne. Toimimme yhteistyössä alan suurimpien valmistajien kanssa ja kauttamme saa tilattua kaikki annostelijat ja roska-astiat tilaan kuin tilaan. Suuren ostomäärämme takia nämä palvelut ovat asiakkaillemme erittäin edulliset.

Pyydä tarjous Leo Cleanilta