Leo CleanLeo Clean

Hotellisiivous

Viihtyvyys, siisteys ja hyvä tiimityöskentely ovat keskeisessä roolissa, kun puhutaan hotellisiivouksesta. Henkilöstömme on koulutettu palvelemaan niin hostelleja kuin viiden tähden hotelleja.

Siivottu hotellihuone

Me tiedämme, että hotellihuone on asiakkaalle koti kaukana kotoa.

Huoneen siisteys on tärkeässä roolissa toimintanne kannalta. Kerroshoitajamme huolehtivat siitä, että kaikki sovitut tuotteet löytyvät minibaarista, pyyhkeet ja hygieniatuotteet ovat omilla paikoillaan, huone on siisti ja puhdas toivottaen asukkaan tervetulleeksi ”kotiin”.

Leo Clean Oy lisää vieraidesi viihtyvyyttä.

Kerroshoidollamme on käytössään parhaat työmenetelmät ja työhön soveltuvat aineet ja laitteet. Hostelli- ja hotellipäälliköt ovat aina tilanteen tasalla seuraten asiakaskohteidemme laatua herkeämättä.

Kohdevastaavat huolehtivat myös yhteistyöstä muiden palveluntuottajien, kuten pesulan ja huollon kanssa. Yhteiset palvelumallit ja palaverit palveluntuottajien kanssa lisäävät synergiaa ja antavat teille mahdollisuuden keskittyä omaan erikoisosaamiseenne, majoituspalveluihin.

Suunnittelemme aina palvelukonseptin asiakkaamme yksilöityjen tarpeiden mukaan. Hinnoittelumme on selkeää ja palvelumme kattaa aina koko hotellin kellaritiloista hienoimpiin sviitteihin.

Palvelun hinnoittelun perustana on aina tarve, jonka mukaan laaditaan siivousohjelma. Ammattitaitomme osoitus on se, kun asiakkaamme voi keskittyä oman liiketoimintansa kehittämiseen ja me hoidamme siisteyden tasolle, josta asiakkaanne kiittävät teitä.

Pyydä tarjous Leo Cleanilta