Leo CleanLeo Clean

Kauppakeskussiivous

Leo Clean on voimakkaasti keskittänyt otettaan kauppakeskusten erikoisosaajana. Palvelemme useissa keskeisissä kohteissa ympäri Helsinkiä.

Kauppakeskussiivous

Kauppakeskukset ovat hyvin erilainen toimintaympäristö siivouspalvelulle

Siivous toteutetaan usein asiakkaiden ollessa paikalla, jolloin palvelu nousee hyvin keskeiseen asemaan.

Siistijöiden tulee olla palveluhenkisiä ja kielitaitoisia asiakaspalvelijoita samalla, kun he suorittavat omia työtehtäviään. Me Leo Clean Oy:ssä olemme onnistuneet tässä hyvin. Rekrytointivaiheessa huomioimme henkilöt, jotka soveltuvat sellaisiin siivoustöihin, joissa tarvitaan myös asiakaspalveluasennetta. Monissa Helsingin kohteissa olemmekin saaneet positiivista palautetta iloisista ja palvelevista siistijöistä.

Kiinnitämme paljon huomiota myös työturvallisuuteen ja asiakasturvallisuuteen. Saumaton yhteistyö kauppakeskusten huollon ja vartioinnin kanssa takaa loppukäyttäjille ja tilaajalle palvelukonseptin, josta voimme olla ylpeitä.

Säännölliset palveluntuottajapalaverit ovat avainasemassa, kun luodaan palvelukokonaisuutta

Leo Clean Oy laatujärjestelmä takaa asiakkaillemme loistavan näköalapaikan seurata palvelutuotannon työskentelyä. Palveluesimiehemme seuraa tarkasti laadun kehitystä ja kirjaa omavalvonnan sähköiseen LC laatujärjestelmään. Asiakkaamme saavat aina ilmoituksen järjestelmästä ja voivat kuitata kaikki huomiomme helposti. Näin kaikki ovat tallessa yhdessä ja samassa paikassa. Järjestelmä tuottaa kuukausiraportit, tilakohtaiset laatuarviot ja pisteet kunkin kuukauden kulusta.

Tuo sinäkin kauppakeskuksen palvelutuotanto tasolle, josta olet voinut unelmoida.

Pyydä tarjous Leo Cleanilta