Leo CleanLeo Clean

Myymäläsiivous

Olemme ylpeitä laadustamme, mitä siistijämme toteuttaa. Myymäläsiivouksen haasteet ovat meille tuttuja ja osaamme huomioida vuodenaikavaihtelut ja kampanja-ajat.

Myymäläsiivous Leo Clean Oy

Leo Clean Oy:n Myymäläsiivousyksikkö palvelee kaupan eri sektoreita ammattitaidolla ja ylpeydellä

Leo Clean Oy:n elintarvikehygieniaosaaminen on ajan tasalla ja jatkuva kouluttautuminen takaa asiakkaillemme ammattitaitoisen ja luotettavan yhteistyökumppanin.

Elintarvikemyymälän palvelulinjasto sekä kala-liha- ja muut käsittelytilat ovat meille arkipäivää. Värikoodatut välineet ja alan tunnetuimmat aineet ja laitteet takaavat ammattimaisen ja korkealaatuisen työnjäljen. Elintarviketilojen säännölliset suursiivoukset hoituu oman palvelutiimimme toimesta säännöllisesti sovituin väliajoin.

Siistijöidemme valintaan kiinnitämme suurta huomiota ja rekrytointivaiheen jälkeen työntekijämme koulutetaan kohteenne erityispiirteet huomioiden. Näin siistijänne osaa toimia kohteessanne vastuullisesti.

Myymäläsiivous kuva

Säännöllinen visuaalinen valvonta on palvelumme perusta, johon nojaamme vahvasti

Palveluesimies onkin kohteessa tuttu näky ja hän on aina ajan tasalla kohteenne siivouksesta. Palveluesimies kiertää kohteessanne viikoittain ja ohjaa, opastaa siistijöitä ja valvoo laatua. Hänen huomionsa tallentuvat LC- Laatujärjestelmään, joka raportoi laadusta suoraan asiakkaalle.

Tämä ainutlaatuinen laadun työkalu valloittaa asiakkaitamme kuukausittain. Kaikki kohteen tapahtumat tallentuvat järjestelmään ja asiakkaalla on helposti saatavilla kohteen tiedot, laatuarvioinnit ja jopa tilakohtaiset palvelukuvaukset. Ota yhteyttä, tulemme mielellämme kertomaan lisää ja näytämme miten voisimme myös palvella teitä!

Hygieniapalvelumme kautta voimme huolehtia saniteettitilojenne annostelijoista, aineista ja tarvikkeista. Suunnittelemme ja valitsemme aina oikeanlaiset ja tyylikkäät tuotteet, jotka sopivat juuri teidän toimipisteenne tarpeisiin.

Myymäläpintojen lattioiden puhdistukseen olemme valinneet alan parhaat koneet, jotka vaihdamme säännöllisin väliajoin. Koko kalustomme vaihtuu aina 3 vuoden välein ja näin takaamme puhtauden jota muut vain jäljittelevät.

Monesti sanotaan, että ei työvälineillä ole merkitystä, mutta tässä asiassa olemme eri mieltä. Laadukkaat välineet on osa ammattimaista tekemistä ja tosiasia on, että huippuvälineet takaavat huippujäljen.

Kauttamme saat myös vaihtomattopalvelut. Perusmattojen lisäksi valikoimaan kuuluu niin logo- kuin designmatot.

Pyydä tarjous Leo Cleanilta