Leo CleanLeo Clean

Korkean hygienian kohteet

Terveysasemat, lääkäriasemat, hammashoitolat ja sairaalat.

Korkean hygienian kohteet Leo Clean Oy

Leo Clean Oy:n keskeinen tavoite on luoda puhdas ja turvallinen hoitoympäristö asiakkailleen, potilaille ja henkilöstölle.

Siivous- ja puhdistustöillä estämme haitallisten mikrobien lisääntymistä ja leviämistä. Ammattitaitoiset ja koulutetut siistijämme noudattavat aseptista puhdistusjärjestystä käyttäen oikeita välineitä ja aineita edetessään korkean hygienian kohteissa.

Likaa ei siirretä pinnalta toiselle vaan puhdistusjärjestys noudattaa aseptista työmallia, jossa edetään aina ylhäältä alas ja aina puhtailla siivousliinoilla. Siistijöidemme koulutus on jatkuvaa ja jokaisella korkean hygienian kohteessa työskentelevällä on aseptinen omatunto.

Siistijämme tietää kohteen erityispiirteet ja ymmärtää siivouspalvelun merkityksen osana potilasturvallisuutta. Se on siivousta, jossa pinnat puhdistetaan, vaikka näkyvää likaa ei olisikaan.

Palveluesimiehemme kiertää kohteessanne viikoittain.

Palveluesimies ohjaa, opastaa ja valvoo laatua. Palveluesimiehen huomiot tallentuvat LC- laatujärjestelmään, joka raportoi suoraan asiakkaalle.

Tämä ainutlaatuinen laadun työkalu valloittaa asiakkaitamme. Kaikki kohteen siivousta koskevat tapahtumat tallentuvat järjestelmään. Asiakkaalla on helposti saatavilla kohteen tiedot, laatuarvioinnit ja tilakohtaiset palvelukuvaukset vain yhdellä napin painalluksella.

Henkilöstömme vaihtuvuus on vain 4,2%, jolloin kohteessanne työskentelee aina vakituinen siistijä, joka huolehtii tiloistanne vastuullisesti ja ammattitaitoisesti.

Edellä mainituin toimenpiteiden kautta voimme tuottaa palvelua, jota kutsumme laaduksi.

Huipputason hygieniapalvelu on osa palvelujamme. Suunnittelemme halutessanne hoito- ja toimenpidehuoneiden käsihygienian toimivaksi ja tyylikkääksi osaksi yrityskuvaa sekä saniteettitiloihin meidän kautta järjestyy toimivat ja hygieeniset ratkaisut. Kauttamme on siis saatavilla alan suurimpien brändien valmistamat annostelijat ja niiden täydennykset ja roska-astiat tilaan kuin tilaan. Suuren ostovolyymimme takia nämä palvelut ovat asiakkaillemme erittäin edulliset.

Pyydä tarjous Leo Cleanilta