Leo CleanLeo Clean

Ikkunanpesu Helsinki ja muut siivousurakat

Toisin kuin alalla yleensä, Leo Cleanilla on oma erikoissiivousyksikkö myös ikkunanpesuun sekä muihin kerta- ja keikkaluontoisiin siivousurakoihin.

Kun teemme siivousurakat ja erikoispesut itse, on laadusta helppo vastata ja siivouksen jälki on taatusti korkeatasoista. Meiltä saatte mm. peruspesut, vahaukset, ikkunanpesut, rakennussiivoukset, graffitien poiston sekä julkisivupesut Helsingin alueella. Työt suoritamme alan uusimmalla tekniikalla ja ympäristöystävällisesti, ilman kemikaaleja.

Ikkunanpesu Helsinki

Koulutetut ikkunanpesijämme saavat maailman kirkastumaan.

Käytössämme on alan viimeisin tekniikka. Hoidamme muun muassa Helsingin toimistojen, kotien ja sairaaloiden ikkunat hohtavan puhtaiksi ilman valumia ja sotkuja. Ikkunanpesu pitää sisällään myös aina ikkunanpuitteiden ja ikkunalautojen puhdistuksen. Reach & Wash -järjestelmämme avulla pääsemme reiluun 20 metriin maasta ilman nostimia.

Suursiivoukset

Huolehdimme vuosittain lukuisista loppusiivouksista sekä normaalien liikekiinteistöjen ja toimitilojen jokavuotisista suursiivouksista. Mikään kohde ei ole meille liian iso.

Julkisivupesut

Julkisivupesutiimimme ovat alan huippuja ja varusteena ovat huipputekniikan matalapaineyksiköt. Kaikki automme on varustettu matala- ja korkeapainekuumapesureilla. Nostinlaitteistona käytämme pääsääntöisesti JanneNiskan laitteita, jotka takaavat meille turvallisen ympäristön toimia.

Käytämme aina ionisoitua ja ultrasuodatettua vettä, joka käsitellään kohteessa. Julkisivupesut suoritetaan ilman kemikaaleja matalapaineella, jolloin pintamateriaalit säilyvät vauriotta.

Peruspesut ja vahaukset

Lattioiden, portaiden ja muiden kovien vaakapintojen käsittelyyn olemme panostaneet jo vuosia. Eteemme ei ole tullut materiaalia, jota emme ole saaneet puhtaaksi. Käsittelemme muovit, linoleumit, parketit, laminaatit ja lukuisat eri kivet aina materiaalien ehtojen mukaan. Saamme kirjaimellisesti vanhan näyttämään uudelta.

Kokolattiamattojen pesu

Materiaali on haastava, sillä kokolattiamaton pesu on ainoa tapa pitää lattia pölyttömänä ja puhtaana. Viikoittaisessa puhdistuksessa käytetään harjaavaa mattoimuria tai HEPA-suodattimella varustettuja imureita sekä oikeanlaisia tahranpoistoaineita. Mattojen perusteellista puhdistusta suosittelemme 1-3 kertaa vuodessa.

Tilaa ikkunanpesu ja muut siivousurakat Leo Cleanilta

Toteutamme suursiivoukset, julkisivupesut, ikkunanpesu ja muut erikoissiivoukset Helsingin alueella vastuullisesti ja ammattitaidolla. Meille korkea laatu ja asiakastyytyväisyys on kunnia-asia. Valitkaa meidät, kun hyvä ei riitä, vaan haluatte parasta.

Ota yhteyttä

Pyydä tarjous Leo Cleanilta