Leo CleanLeo Clean

Toimistosiivous (Helsinki)

Kokonaisvaltainen toimistosiivous on voimakas sana, joka kertoo vastuusta ja siivouksen korkeasta laadusta. Kun toimistosiivous toimii, asiakas voi todella nauttia puhtaista ja viihtyisistä toimitiloistaan. Luotettavaa toimistosiivousta ammattilaisten toimesta.

Toimistosiivous

Leo Clean toimistosiivous – mikä tekee meistä vahvan osaajan?

Meiltä toimistosiivous Helsingissä ja lähialueilla vankalla kokemuksella. Kiinnitämme ihmisten valintaan erityisen paljon huomiota, ja koulutamme työntekijämme kohteen erityispiirteisiin rekrytointivaiheen jälkeen. Näin siistijä osaa toimia kohteessanne vastuullisesti ja toimistosiivous sujuu jouhevasti. Toimistosiivous yrityksenne tarpeisiin.

Ainutlaatuinen laatujärjestelmä seuraa työn etenemistä

Olemme luoneet järjestelmän, jolla seuraamme siistijän reaaliaikaista etenemistä etänä. Siivouksen suorituslaskenta on vahvaa osaamistamme, ja yli 27 vuoden kokemus on antanut tähän vankan pohjan.

Uniikki laadunvalvontatyökalu kerää kiitosta asiakkailtamme joka kuukausi. Kaikki siivouskohteen tapahtumat tallennetaan järjestelmään, josta asiakas näkee helposti yhdellä klikkauksella kaikki kohdetiedot, laatuarviot sekä kohteen yksittäisten tilojen palvelukuvaukset.

Palveluesimies valvoo laatua

Ainutlaatuinen, sähköinen laatujärjestelmä on myös palveluesimiestemme käytössä. Järjestelmä on merkittävässä asemassa esimerkiksi aikarajoitetuissa kohteissa, joissa siistijän saapuminen kohteeseen tiettyyn aikaan on erityisen tärkeää.

Palveluesimies kiertää kohteissa viikoittain. Hänen tehtävänsä on ohjata ja opastaa siistijöitä sekä valvoa siivoustyön laatua. Palveluesimies tallentaa huomionsa LC- Laatujärjestelmään, jonka kautta tiedot ovat suoraan asiakkaan käytettävissä.

Edellä mainituilla toimenpiteillä tuotamme ainutlaatuista laatua

Henkilöstövaihtuvuutemme on hyvin vähäistä, vain 4,2 %. Kohteenne vakituinen siistijä huolehtii toimistotiloistanne ammattitaitoisesti ja vastuullisesti. Siistijöidemme ammattitaitoa kehitämme säännöllisillä koulutuksilla.

Tämä kaikki on mahdollista myös teidän toimistossanne

Ota yhteyttä, tulemme mielellämme kertomaan lisää ja näytämme, miten voimme viedä toimistosiivouksen myös teidän yrityksessänne uudelle tasolle!

Pääsääntöisesti palvelemme Helsingin alueella.

Toimistosiivouksen oheispalvelut

Huipputason hygienia on osa toimiston viihtyvyyttä. Suunnittelemme toimivat saniteettitilat, joissa huomioimme tyylin ja käytännön. Teemme yhteistyötä alan suurien valmistajien kanssa. Saatte kauttamme roska-astiat sekä annostelijat jokaiseen tilaan. Ison volyymimme ansiosta nämä palvelut ovat tilaajalle erittäin edullisia.

Toimitamme asiakkaillemme myös muun muassa kahvit, teet, sokerit, pikkuleivät sekä virvoitusjuomat.

Saatte kauttamme lisäksi vaihtomattopalvelut. Tavallisten mattojen lisäksi valikoima sisältää designmatot. Halutessanne toimitamme matot myös yrityksenne omalla logolla.

Ota yhteyttä kun haluat siistin toimiston

Tilaa toimistosiivous Helsingin alueella Leo Cleanilta. Pyrimme tarjoamaan parasta yrityssiivousta sinulle Helsinkiin.

Ota yhteyttä

Pyydä tarjous Leo Cleanilta