Leo CleanLeo Clean

Tuotantotila- ja porrassiivous (Helsinki)

Helsingin asuinkiinteistöjen porrassiivous ja liikekiinteistöjen siivoaminen ovat meille tuttua työtä. Palvelemme pääkaupunkiseudun monia kiinteistöhuoltoliikkeitä sekä isännöitsijätoimistoja.

Esimerkiksi monet vakuutusyhtiöt luottavat kiinteistönsä meidän hoiviimme.

Porras- ja tuotantotilasiivous

Sähköinen laatujärjestelmä helpottaa sekä omaa että asiakkaidemme työtä

Ainutlaatuinen laatujärjestelmämme on loistava apuväline isojen kokonaisuuksien hallintaan. Siirrämme kaikki kiinteistön tiedot ja suoritusfrekvenssit LC-järjestelmään, jonka mobiiliportaalin kautta asiakkaamme voivat seurata siivouksen etenemää, huomioita ja laatua helposti, missä ja milloin tahansa.

Laatujärjestelmään saadaan rakennettua myös kohdekohtainen vuosibudjetti ja siivouksen vuosikello, joka helpottaa sekä asiakkaidemme että meidän työtämme.

Ainutlaatuinen laatujärjestelmämme tuo siivouspalvelut 2010-luvulle

Ei enää tarjouksien eikä työohjelmien etsimistä papereiden seasta! Kaikki siivoukseen liittyvä kommunikointi ja informaatio löytyy helposti sekä mobiililaitteella että pöytäkoneella. Näin isännöitsijät ja managerit vapautuvat omiin töihinsä.

Laadukas, nykyaikainen ja ammattitaitoinen tuotantotila- ja porrassiivous Helsingissä. Leo Clean tekee asiat hieman eri tavalla – ota yhteyttä, niin huomaat eron.

Porrassiivous Helsinki – kanssamme olet aina ajan tasalla

Kuvittele kiinteistökierroksella ollessasi, että A-rapun rouva Kekäläinen antaa palautetta As Oy:n kuivaushuoneen siivouksesta etkä juuri sillä hetkellä muista kohteen siivousohjemaa etkä siivoustaajuuksia. Silloin voit ottaa avuksi LC-laatujärjestelmän ja tarkistaa tiedot älylaitteellasi. Näet kohteen tiedot helposti, löydät hetkessä kyseessä olevan tilan ja sen siivousohjelman.

Reagoimme palautteeseen heti

Isännöitsijät ja managerit voivat helposti lisätä kuvia ja kirjoittaa huomioita järjestelmään. Saamme ne reaaliajassa ja voimme aloittaa toimenpiteet heti, kun olet painanut lähetä-nappia. Kaiken tiedon käsittelemme heti. Palveluesimiehemme yhdessä siistijöidemme kanssa huolehtivat kiinteistönne siivousasiat kuntoon.

Leo Clean vie siivouksen uudelle tasolle

Ainutlaatuinen laatujärjestelmämme, siistijöidemme jatkuva koulutus ja palveluesimiestemme visuaalinen valvonta tuo siivouksen tasolle, josta olette aikaisemmin voineet vain unelmoida. Kun haluatte parasta tuotantotila- ja porrassiivousta, valitkaa yhteistyökumppaniksi Leo Clean.

Huolehdimme myös kiinteistönne vaihtomattopalveluista.

Porrassiivous Helsinki – Ota yhteyttä

Pyydä tarjous Leo Cleanilta